Tag med et professionelt og seriøst rejsebureau på safari

Tag med et professionelt og seriøst rejsebureau på safari

784
0
SHARE

Det danske rejsebureau Livingstone har i mange år arrangeret safariture til lande i det sydlige og østlige Afrika. Det er blandt andet Kenya, Tanzania, Sydafrika og Botswana. Deres store erfaring gør, at de tilbyder nogle safarirejser, der er særligt afstemt, så du får oplevet det bedste af det land eller de lande, du besøger. Det handler typisk om at opleve en afvekslende natur og det rige dyreliv, som landene er så kendte for. 

Livingstone tilbyder en lang række forskellige safarirejser, hvor transport og rute er fastlagt, men hvor du for eksempel selv har mulighed for at vælge hotel. Når du rejser med Livingstone, vil du i de fleste parker have mulighed for at at vælge mellem forskellige typer af overnatning. Det kan være i en teltlejr, hvor du om aftenen kan høre historier ved lejrbålet og om natten høre savannens lyde lige uden for dit telt. Det kan også være en hytte, hvor du bor lidt afsides fra de andre. Hytterne ligger ofte på en platform, så du får en fantastisk udsigt over landskabet. 

Når du tager på safari med Livingstone, har du altid mulighed for at kombinere din safarirejse med en badeferie. Mange af pakkerejserne har allerede en badeferie indbygget, men ellers har du mulighed for at tilkøbe den. Livingstone tilbyder badeferier til en lang række forskellige destinationer som Malawi, Mauritius og Zanzibar. En badeferie er en god måde at fordøje de mange indtryk, du har fået på rejsen. 

Hvis du ikke er interesseret i nogen af de rejser, Livingstone tilbyder på nuværende tidspunkt, kan de hjælpe dig med at arrangere en safarirejse, der er skræddersyet efter dine behov og ønsker. Det kan være, at du har en speciel interesse som at køre i tog, vandre eller se på fugle, så har Livingstone mulighed for at planlægge en rejse ud fra lige præcis de ønsker. 

NO COMMENTS