Spil golf og nyd solen på bountyøen Mauritius

Spil golf og nyd solen på bountyøen Mauritius

1233
0
SHARE

Mauritius er en smuk tropeø, der ligger i det Indiske Ocean ud for Afrikas kyst. Vejret er dejlig varmt, og der er flotte strande, hvor man i princippet kunne bruge hele dagen på at slappe af. Der er dog også det ved øen, at den har nogle virkelig gode golfbaner. Hvis du gerne vil blive bedre til at spille golf, er Mauritius derfor også et godt sted at tage hen, når det er for vådt og koldt til at spille golf herhjemme i Danmark.

Det danske rejsebureau Livingstone kan hjælpe dig med at arrangere en golfrejse til Mauritius. De har stor erfaring på området og samarbejder med nogle af de bedste hoteller i øriget. De kan derfor blandt andet tilbyde dig et ophold på det populære femstjernede Anahita hotel.

Når du bor på Anahita, får du mulighed for at spille på Mauritius’ bedste golfbane Ile auf Cerfs. Her kan du gratis låne en buggy med gps og får også gratis træningsbolde med. Ile auf Cerfs er designet af Ernie Els & Bernhard Langer, der er kendte for at designe udfordrende golfbaner. Det vil derfor være en oplevelse ud over det sædvanlige at spille der.

Anahita egner sig godt til både kortere og længere ophold. På grund af flyveturen er det bedst at tage et ophold på i hvert fald 10 dage og gerne også mere. Hvis I er flere, der rejser sammen, er der gode muligheder for, at I også kan bo sammen. I kan nemlig enten leje en suite med op til tre værelser eller leje en villa med op til fem værelser. Når I bor sammen, har I også bedre mulighed for at hygge jer på fælles arealerne om morgenen og om aftenen. Men hvis I foretrækker at være private, kan I selvfølgelig også leje en suite med bare et enkelt værelse.

NO COMMENTS