Oplev uberørt natur i Savute i Botswana

Oplev uberørt natur i Savute i Botswana

951
0
SHARE

Safari i Savute i Botswana er en virkelig uovertruffen oplevelse. Det er et uberørt område, der har en meget høj koncentration af dyr. Både planteædere og kødædere. Det gør en safari her til noget helt særligt. Man kan både komme på safari på landjorden og på vandet på Linyati floden, og det anbefales, at man prøver begge dele af. 

Det danske rejsebureau Livingstone har gennem flere år arrangeret safarirejser til Savute og det øvrige Botswana. Det er derfor en god ide at kontakte dem, hvis man gerne vil dertil. Det er ikke umuligt at arrangere en safari selv, men ofte kommer det til at koste det samme at få et bureau til at gøre det, og det er langt mere effektivt. Både hvad angår tiden inden man tager af sted, og specielt når man er i landet. 

Savute er særlig godt til at opleve elefanter, løver og hyæner. Der er en udtørret flodseng, hvor de tre dyrearter ynder at holde til. Man kan derfor være sikker på at opleve dem alle tre. Elefanterne har i mange år fascineret mennesket. Deres størrelse og deres rolige natur gør dem til nogle af favoritterne på en safarirejse. Løverne er savannens konge. Midt på dagen ligger de som regel og slapper af i solen. Om morgenen og om aftenen kan man dog være heldig at se dem i aktion. Hyæner er måske ikke et dyr, man rejser til Afrika for at se, men de kan alligevel fascinere. Deres råhed og brutalitet er enestående og både skræmmende og fascinerende at opleve. 

Livingtone samarbejder med flere gode hoteller i og omkring Savute. Det er for eksempel Savute Safari Lodge, der ligger lige ned til floden. Det gør, at man kan opleve dyrelivet lige uden for sit vindue. Hotellet har kun 12 værelser. Det vil derfor på ingen måde være en overrendt oplevelse.  

Læs mere på http://www.livingstone.dk/ 

NO COMMENTS