Oplev Afrikas højeste bjerg og de mange vilde dyr på en rejse...

Oplev Afrikas højeste bjerg og de mange vilde dyr på en rejse til Tanzania

1300
0
SHARE

Bjerget Kilimanjaro er det højeste bjerg i Afrika og ligger i det østafrikanske land Tanzania. Det særlige ved bjerget er, at man ikke behøver at være en trænet bjergbestiger for at nå toppen. Det er nok at være i god form og have en god portion viljestyrke og gå på mod. Selvom man ikke skal være bjergbestiger, er det nemlig heller ikke nemt.

Det danske rejsebureau Livingstone har i mange år arrangeret rejser til Afrika og kan også hjælpe dig, hvis du drømmer om at bestige Kilimanjaro. Du kan eventuelt kombinere bjergbestigningen med nogle mere stille og rolige safarioplevelser efterfølgende eller måske en badeferie på den smukke ø Zanzibar.

Turen til toppen af Kilimanjaro og tilbage igen tager i hvert fald otte dage med en overnatning før og efter opstigningen. Det er svært at gøre turen hurtigere, da man så ofte vil få problemer med højdesyge. Højdesyge får ofte folk til at droppe turen. Det er omkring 50 % af dem, når bliver ramt af højdesyge, der ender med at vende om. Det er derfor en god ide at tage det stille og roligt, og hvis du er bange for at blive ramt at højdesyge, kan du også sagtens gøre turen længere, så du mindsker risikoen.

Når du rejser med Livingstone til Kilimanjaro, rejser du sammen med din egen lille gruppe. Det vil sige lokale guider og bærere og så de personer, som du er af sted med. Det kan være venner eller familie. Kilimajaro er en prøvelse for de fleste, og det er derfor rart, at man ikke er nødt til at forholde sig til fremmede mennesker på sin tur. Guiderne og bærerne vil alle sammen vente på dig. Det er ikke sikkert, at andre rejsende vil det. 

Læs mere om dine muligheder for at bestige Kilimanjaro med Livingstone på www.livingstone.dk

NO COMMENTS