Oplev Afrikas dyreliv helt tæt på

Oplev Afrikas dyreliv helt tæt på

1279
0
SHARE

Det er en drøm for mange at opleve Afrikas dyreliv helt tæt på. De store løver, næsehorn og elefanter, der lever på savannen, og som vi ellers kun har set i Zoologisk Have. Mange har et yndlingsdyr som en krokodille, giraf eller flodhest, som de bare må se på deres rejse.

Når det er noget, du har drømt om så længe, bør du også unde dig selv den bedste safarioplevelse overhovedet. Den kan du få i det sydafrikanske land Botswana. Landet har valgt at satse på kvalitet, når det kommer til turisme frem for kvantitet. Der er derfor ikke lige så mange turister, men der er mindst lige så mange oplevelser, som I de øvrige afrikanske safarilande.

Det danske rejsebureau Livingstone har i mange år arrangeret safari Botswana. De har dermed flere gode safarirejser til landet, men kan også hjælpe dig med at skræddersy en tur dertil. Det er jo meget muligt, at dine drømme ikke matcher med de steder, som Livingstone har valgt til deres rejser.

Det er dog heller ikke usandsynligt, at de gør. Livingstone har omhyggeligt udvalgt nogle af de bedste safariområder i landet, som de kombinerer på bedste vis i deres pakkerejser. Det er for eksempel Kalahari ørkenen, savannerne Moremi, Chobe og Savute og det store delta Okavango. Det er områder, der giver forskellige safarioplevelser i helt forskellige landskaber.

I Savute og særligt i Kalahari ørkenen har dyrene været nødt til at tilpasse sig manglen på vand. Det gør, at der lever færre dyr i området, men i Kalahari er det for eksempel muligt både at se løver og hjorte. I Savute flokkes dyrene om områdets vandhuller om aftenen for at få noget væske i kroppen efter en lang varm dag på savannen. Det er ofte muligt at komme til at bo med udsyn til at vandhul, så du kan se dyrene drikke om aftenen.

NO COMMENTS