Livingstone Safari kan tage dig på uforglemmelige ture

Livingstone Safari kan tage dig på uforglemmelige ture

908
0
SHARE

Hos Livingstone Safari er de specialister i safarirejser til Afrikas safarilande og øerne i det Indiske Ocean ud fra Afrikas kyst. Virksomheden blev grundlagt i 1996, og har en meget detaljeret viden om de områder, som de beskæftiger sig med. Livingstone kender naturen, dyrelivet og alle indkvarteringsstederne i blandt andet Tanzania, og har selv være der, boet der og har en stor passion for stederne.

Når det handler om rejser til Tanzania i det sydøstlige Afrika har Livingstone Safari mange spændende muligheder, hvilket du kan læse mere om på http://www.livingstone.dk. I Tanzania kan du opleve en række af Afrikas allerstørste attraktioner. Dette omfatter både verdensdelens højeste bjerg, Mount Kilimanjaro, men også nogle af verdens mest berømte nationalparker. Med Livingstone Safari kan du komme til at opleve at komme til at stå på Afrikas højeste bjerg, og have det fantastiske dyrerige for sine rødder. En drøm for mange, der kan blive virkelighed. Men Livingstone Safari kan også tilbyde dig rejser til Tanzanias fantastiske nationalparker.

Den mest berømte af Tanzanias nationalparker er Serengeti, der er kendt som stedet, hvor mange af de berømte dyrefilm om Afrika er optaget. Parken er mest kendt for de store migrationer af millioner af gnuer og zebraer, der foregår hvert år, og skaber fantastiske scener.

Men der er andre fantastiske nationalparker i Tanzania. Tarangire er stedet, hvor elefanter, gnuer, zebraer og bøfler strømmer til i store flokke omkring floden, der også hedder Tarangire. Her er naturen noget anderledes og spændende. Du kan også komme til nationalparken Ruaha, der er mindre kendt. Her flokkes dyrerne om de livgivende floder Ruaha og Mzombe, og man kan opleve bølgende bakker, store åbne sletter og grønne skove og skyggegivende træer.

Desuden har du mulighed for at besøge vildreservatet Selous, der er et område med meget få besøgende mennesker, og som derfor ikke er påvirket af menneskelig aktivitet. Et vaskeægte uberørt afrikansk vildnis, der giver dig helt unikke oplevelser.

NO COMMENTS