Kombiner safari og storbyferie i Sydafrika

Kombiner safari og storbyferie i Sydafrika

691
0
SHARE

Det er nemt at kombinere nogle dages safari i Syafrika med nogle dage langs med Garden Route og storbyferie i Cape Town. Du kan dermed opleve mange forskellige ting i landet på  en og samme rejse. En ferie til Sydafrika på to til tre uger vil derfor gå utrolig hurtigt. Det danske rejsebureau Livingstone arrangerer en række rejser til Sydafrika. Rejserne kombinerer safari med by og landbrugsland. 

Hvis man gerne vil have den vilde safarioplevelse, hvor der ikke er mange andre turister, er det ikke Sydafrika, man skal tage til. Landet er utrolig populært som safariland, og man vil derfor altid opleve, at der er mange andre, når man er ude på safari. Landet har til gengæld flere områder, der er helt fri for malaria. Det betyder, at du kan tage dine børn med uden at skulle give dem malariamedicin. Der findes også flere sygdomme, der forhindrer voksne i at tage malariamedicin. Hvis du er så uheldig at lide af en af dem, er Sydafrika derfor også et godt bud på et safariland for dig. 

Cape Town er en spændende storby, hvor man hurtigt kan bruge tre til fire dage. Du kan besøge Robben Island, hvor den tidligere præsident i Sydafrika Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Det er i dag tidligere fanger, der viser rundt i fængslet, hvilket giver en meget spændende og rystende oplevelse. Du kan også besøge Kap Halvøen, der er Afrikas sydligste spids. Det er en helt unik oplevelse at stå på spidsen og vide, at der ikke er noget mellem en og Antarktis. 

The Garden Route er en rute langs med kysten, som man nemt kan køre på egen hånd. Området er helt utrolig frodigt, og meget frugt og grønt kommer herfra. Området har mange laguner, hvor man kan opleve hvaler og pingviner. 

 

Læs mere på www.livingstone.dk

NO COMMENTS