Få Livingstone til at skræddersy din safari

Få Livingstone til at skræddersy din safari

971
0
SHARE

Det danske rejsebureau Livingstone har mange års erfaring med at arrangere safarirejser i Afrika. De kender derfor de forskellige lande og safariområder særdeles godt. De har en lang række safarirundrejser, der allerede er planlagt, men kan også altid hjælpe dig med at planlægge en safarirejse, der er skræddersyet specielt til dig. En safari er for mange en drømmerejse, derfor bør den også leve op til alle dine drømme. 

Du kan vælge at fokusere på safari i et land, måske endda kun et område, når du tager på safari med Livingstone. Du kan også tage til flere lande på samme rejse. Det kan for eksempel være, at du vil kombinere safari i nabolandene Kenya og Tanzania, eller måske Sydafrika og Namibia. 

Det er også altid muligt for dig at kombinere en safarirejse med Livingstone med en badeferie. Livingstone har mange gode bud på, hvor du kan tage hen på badeferie i og omkring Afrika. Hvis du er i Kenya eller Tanzania ville det være oplagt at tage til Kenyas smukke kyster eller den eksotiske ø Zanzibar, der ligger ud for Tanzania. Hvis du er i Sydafrika, kan du for eksempel flyve til de selvstændige øriger Seychellerne og Mauritius. Hvis du har været på safari i Botswana, Zambia eller Zimbabwe, ville det være oplagt for dig at tage til Lake Malawi i Malawi. Ferskvandssøen byder både på gode bade- og snorkeloplevelser. Der lever mange forskellige fiske i søen, og du kommer til at bo på en lille ø, kun sammen med fire andre. Det er en helt anden badeferieoplevelse. 

Livingstone står for at arrangere billige flybilletter, transport rundt mellem de forskellige parker, gode hoteller og erfarne guider. Du kan dermed roligt tage af sted uden at skulle bekymre dig om noget overhovedet. 

Læs mere om, hvordan du kan komme på safari i Namibia eller et af de andre lande i Afrika med Livingstone på http://www.livingstone.dk/

NO COMMENTS