Få en eksklusiv safarioplevelse i Botswana

Få en eksklusiv safarioplevelse i Botswana

842
0
SHARE

Botswana byder på fascinerende landskaber og et unikt dyreliv. I landet har man taget det valg, at det koster noget mere at tage på safari i landet, til gengæld får man det også næsten helt for sig selv. Når man kører på safari i Botswana, vil der ofte gå flere timer, før man møder nogle andre. Det er noget helt andet end i nabolandet Sydafrika, hvor det er billigere at tage på safari, men hvor der så til gengæld også er flere turister. Det bliver dermed et valg for den enkelte. 

Det danske rejsebureau Livingstone arrangerer safarirejser til Botswana, hvor der virkelig er fokus på den eksklusive oplevelse. Det er lige fra de steder, du besøger, til de steder, du kommer til at bo. 

Safariområderne er nogle af de mindre besøgte i Afrika, men har et rigt dyreliv og utrolig meget at byde på i forhold til smuk og anderledes natur. Det er for eksempel Kalahari-ørkenen. Ørkenen deles af hele syv afrikanske lande, men den del, der ligger i Botswana er klart mindre besøgt end mange af de andre. Du får dermed en mere eksklusiv oplevelse og kommer til at bo på hoteller, hvor der kun er otte værelser. 

Et andet spændende område er Okavango-deltaet, der må siges at være Kalahari-ørkenens diametrale modsætning. Livingstone har flere rejser, der kombinerer de to. På den måde kommer du virkelig til at opleve spændvidden i, hvad Botswana har at byde på. Okavango-deltaet er et frodigt område med et rigt dyreliv og fugleliv. Dyrene tiltrækkes af vandet, og du vil derfor opleve mange forskellige dyr her. I Kalahari er det dog mindst lige så fascinerende at opleve de dyr, der mod al forventning kan overleve her på trods af manglen på vand. Det er blandt andet hyæner og løver. I Okavango kan du komme ud at sejle på deltaet og komme tæt på områdets fugle via vandvejen.  

Læs mere på http://www.livingstone.dk/ 

NO COMMENTS